Snowviewlodge logo Snowviewlodge Snowviewlodge

Verblijf
Faciliteiten
Omgeving
Deutsch
Francais
Algemeen

Groepsaccomodatie

De zeer ruime, praktisch ingedeelde en geheel vrijstaande groepsaccomodatie is geschikt voor groepen van ca. 20 personen op basis van 8 tweepersoons en één vierpersoonskamer. Ook bestaat de mogelijkheid slechts een deel van de accomodatie te huren voor kleinere groepen (van 10 tot 14 personen). Voor tarieven en beschikbaarheid, klik op groepsaccomodatie in het menu links.

 

 

De accomodatie is gelegen op 560 m. in het natuurpark Hoge Venen - Eifel in de Belgische Ardennen, en is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de Oostkantons en de aangrenzende Eifel in Duitsland. Snel te bereiken via de E 40 en E 42, op slechts 90 km van de Nederlandse grens.

Alle vertrekken zijn gelijkvloers en zonder drempels dus zeer rolstoelvriendelijk. Er is een aparte badkamer met aangepast toilet en douche. Het uitzicht vanuit de tuin met groot terras op het zuiden is fenomenaal: u kijkt van de kleine dorpjes van de Our-vallei tot aan de Schnee-Eiffel.

 

Voorzieningen

Image 20 Image 9 Image Ja Image JaImage 5 Image 5 Image Ja, i.o. Image Ja

De recent verbouwde boerderij-accommodatie beschikt over 1 vierpersoons (2 stapelbedden) en 8 tweepersoons slaapkamers, allen met wastafel met warm en koud water. Eén kamer heeft een eigen badkamer met douche en w.c.. Voor de andere kamers zijn er op de gang 3 douches en 3 toiletten, plus nog een aparte badkamer met aangepast douche en toilet voor rolstoelgebruikers. De riante verblijfsruimte met vloerverwarming bestaat uit een open keuken, een grote eettafel en een ruim woongedeelte met gezellige banken en fauteuils rond de open haard, een breedbeeld-tv met dvd-speler, een geluidsinstallatie, gratis internet en een kinderspeelhoek. In de keuken vindt u 2 koelkasten, een vriezer, 2 vaatwassers, magnetron, groot 5-pits fornuis met oven en alle nodige andere keukenattributen. Overigens is er, als u even geen zin heeft zelf te koken, ook de mogelijkheid van maaltijdverzorging. Via de glazen pui met schuifdeur komt u op het grote, op het zuiden gelegen terras van ca. 100 m² met barbecue. Op het gazon voor het terras staan een schommel met glijbaan en een trampoline. Iets lager, links van het terras is nog een tweede grasveld, met zandbak en vuurkorf. Tegenover het gebouw ligt nog een weideperceel van 1500 m² voor andere activiteiten.

Voor groepen van meer dan 20 personen zijn er nog 3 extra tweepersoons kamers in het nabijgelegen hoofdgebouw van de oude boerderij (B&B).

ImageImage

ImageImage

ImageImage

 

Buiten vindt u een ruim terras op het zuiden, waar u ook kunt barbecuen, met vrij uitzicht op de Schnee-Eifel en de Our-vallei. Voor de kinderen is er zowel binnen als buiten veel speelgelegenheid.

Image

 

Image

WINTERPRET IN MEDENDORF


 

Meer info:

info@snowviewlodge.be

tel 00 32 474-244688

 

 


09-11 oktober

16-18 oktober

weer vrij !!


max. 22 pers. 900 euro


max. 14 pers. 600 euro